
Voor iedereen die van kokos, rum of bounty repen houdt dit recept.
Wat heb je nodig :
Chocolade poeder voor chocolade melk
Halfvolle melk
Fles malibu
Flinke mok of glas
Klop klop ( soort slagroom )
Cocoa poeder ter versiering
Pannetje
Bereidings tijd : ongeveer 30 minuten
Bereiding :
Warm de melk op in een pannetje, en voeg hierbij een flinke scheut malibu toe. De alcohol in de malibu verdampt na een tijdje, de smaak blijft. Doe de chocolade melk poeder in een glas volgens instructie op het pak, voeg hieraan de melk toe. Maakt de klop klop volgens instructie op de verpakking en voeg dit toe bovenop de chocolade melk en decoreer met de cacao poeder.
Najaars-serveer tip ! : serveer op een plankje of bordje met wat zuurstokjes of kerst koekjes voor een feestelijk tintje.
Origineel recept door :
Wesley van Pinxteren.
Maak jouw eigen website met JouwWeb