
Taco of quesadilla!? dat is de vraag vandaag, welkom bij het eerste food lab artikel.
Eerst een kleine uitleg:
ik was van plan taco's te maken op de traditionele manier met zachte wraps als basis ( de harde taco's zijn typisch amerikaans niet mexicaans ) omdat ik op mijn werk die dag soep ging helpen maken in de keuken. Ging ik met een leiding gevende boodschappen doen, er werd aangeraden gelijk mijn eigen boodschappen voor mijn avond eten te halen. Dit moest snel gebeuren ik werkte die dag alleen in de ochtend en de supermarkt was onlogisch ingericht voor een supermarkt, dus pakte ik wat ik zo snel kon vinden waar onder een pak veel te grote wraps.
En toen? :
Toen de dag kwam dat ik de taco's moest maken kwam ik er pas achter dat de wraps te groot waren, dus toen ik half had begrepen hoe ik quesadilla's moest maken van een programma op tv. Probeerde ik dit dus, al was ik de helft van de instructies vergeten. Het liep dus niet helemaal goed, ze smaakte gelukkig best goed.
Geschreven door Wesley
Maak jouw eigen website met JouwWeb